Lesgevers European Fitness Academy

Bart Colombie

Ik ben afgestudeerd als Licentiaat Kinesitherapie en Licentiaat Lichamelijke Opvoeding.

In 1998 opende ik fitness Fyzix in Vilvoorde en heb enorm veel ervaring in het coachen van medewerkers, dit zowel op gebied van inhoud als op gebied van sales.

Voor European Fitness Academy verzorg ik samen met Daan de opleidingen die worden gegeven aan fitnessclubs.

 

Daan Van Moer

Ik ben afgestudeerd als Bachelor in het onderwijs, onderwijsvakken Bewegingsrecreatie en Lichamelijke Opvoeding.
 
Ik startte mijn loopbaan in fitnessclub Fyzix waar ik de leden met veel overgave coach. Hier leerde ik hoe belangrijk het is om mensen op te volgen en te begeleiden, het plezier dat hier in ervaar zorgt er voor dat ik elke dag met een glimlach kan beginnen werken. Ik ben er van overtuigd dat een goede coach niet enkel bezig moet zijn met welke oefeningen iemand hoort te doen om een bepaald doel te bereiken. Ik geloof vooral dat een coach mensen zowel fysiek als mentaal moet begeleiden, deze totale begeleiding zorgt er voor dat je samen met een klant heel fijn aan het werk kan gaan.
 
Voor European Fitness Academy verzorg ik samen met Bart de opleidingen die worden gegeven aan fitnessclubs. Ook hier krijg ik de kans om mijn ervaringen te delen zodat ook andere coaches kunnen ervaren wat het is om mensen diepgaand te coachen. 
 
Ik volg constant bijscholingen, zodat ik mij verder kan specialiseren. Zo volgde ik onder andere een MasterClass diabetes, een bijscholing rond blessurepreventie en mobiliteit en een specifieke opleiding gericht naar het begeleiden van mensen op vlak van voeding.